„Декатлон България” предприема доброволни мерки във връзка с установена опасност при използване на детско столче за велосипед

14.01.2020
Сподели тази новина

В Комисията за защита на потребителите (КЗП) е постъпила информация от „Декатлон България” ЕООД относно установена опасност при използване на детско столче за велосипед 100 BCLIP B’twin 1, марка B’twin, артикулен номер: 2538309.

                                                                                         

В много редки случаи мястото, където се фиксира катарамата на закопчалката, е податливо на счупване. Това може да се случи, ако линия в тюркоазеносин цвят се появи в предната част на катарамата. 

„Декатлон България” ЕООД приканва своите клиенти, които вече са закупили от посоченият модел детско столче между 1 октомври 2018 г. и 20 ноември 2019 г. включително, при установен проблем със стоката, да го върнат в най-близкия магазин Decathlon. Ще бъде заменено (в зависимост от наличностите може да Ви бъде предложен друг модел) или ще получите парите си обратно. Ако не сте сигурни за резултата от проверката, обърнете се към най-близкия магазин Decathlon. Центърът за връзка с клиенти е на Ваше разположение, за да отговори на въпросите Ви  на телефон 02 902 10 70 от понеделник до неделя от 09:00 до 18:00 часа. 

По-подробна информация можете да получите на следния линк: 

https://www.decathlon.bg/ecbg/static/recall-products/P190318_Affiche-magasin_BG.pdf